HomeCleanup Day

Cleanup Day 2021

Don’t bullsh*t, just brush!

Of zoals we in het Nederlands zeggen: ‘niet lullen, maar poetsen’. En poetsen dat gaan we. Op zaterdag 18 september stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag in de natuurlijke habitat van de uil: de Waarderpolder in Haarlem.

Iedereen is welkom

Kom zoals je bent en blijf zolang je wil. Wij zorgen voor handschoentjes, afvalgrijpers en vuilniszakken, je kunt dit ophalen bij de brouwerij. En ook niet onbelangrijk, iedere deelnemer krijgt van ons als beloning een goodie bag.

Ruil je vuilniszak voor een Uiltje goodie bag!

Het gaat dus om een ruilactie: een volle vuilniszak voor een Uiltje goodie bag. Wat er precies in die goodie bag zit? Ah, dat is dus een verrassing…

Recycle forever

Wij zien World Cleanup Day als de perfecte gelegenheid om onze leefomgeving op te ruimen en de verzamelde troep te transformeren in iets interessants. Om zeker te weten dat dit gebeurt op een mooie manier, werken we samen met Beach Cleanup Foundation Stichting Juttersgeluk. Zij verwerken alle bruikbare materialen tot coole, nieuwe producten.

You game? Laat het ons weten, je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voor vragen, opmerkingen of mogelijke samenwerkingen, stuur een mailtje naar cleanupday@uiltjebrewing.co.

Waar & Wanneer

Wanneer: Zaterdag 18 september 2021
Tijd: 12:00 – 16:00
Meet up: Uiltje Brewing Company, Bingerweg 25
Cleanup locatie: Waarderpolder, Haarlem

*verplichte velden

Meld je aan!

Inschrijving Cleanup Day

Geweldig dat je ons wilt helpen om de Waarderpolder op te ruimen! We zouden graag wat contactinformatie noteren zodat we je op de hoogte kunnen houden van de Cleanup Day.
Naam(Vereist)
Toestemming

Partners