HomeFresh VenuesUiltje bar

Uiltje bar

Locatie
Zijlstraat 18
2011 TN Haarlem
Bekijk op de kaart
Uiltje bar
Zijlstraat
18
Haarlem
Noord-Holland
2011 TN
Nederland
Openingstijden
Onze bar is 7 dagen per week geopend
Maandag
17:00 - 00:00
Dinsdag
17:00 - 00:00
Woensdag
17:00 - 00:00
Donderdag
17:00 - 00:00
Vrijdag
16:00 - 00:00
Zaterdag
12:00 - 02:00
Zondag
12:00 - 00:00

Top bieren op deze locatie

Talusmanian Devil
Talusmanian Devil

G.see Atlas
G.see Atlas

Featuring Citra, Ekuanot and BRU-1 hops. Fermented with Vermont ale yeast.

Smoking Pils
Smoking Pils

Smoking kills.. Ahh No! It says smoking Pils! A fresh and refreshing
smoked lager that comes in a familiar package! Instead of dry hopping it
 5 times with large amounts of American hops we kept it easy and friendly
 for a change. The key word in this beer was ’Subtle’, there is no need for a
 pack of smokes when you drink this one! We kindly threw in some English
Fuggle hops for good measure and used the best German smoked malts
 we could find. Real men smoke beer!

De Uiltje Bar

In het centrum van Haarlem, verborgen tussen het bakstenen interieur van de Gouden Eeuw, vind je onze coole kleine Owly-bar. We wilden onze Uiltjes dichter bij huis drinken en een kick-ass plek hebben voor geweldige taptakeovers en evenementen met bevriende brouwerijen. Zo gezegd zo gedaan. Een groep van ons staken de handen uit de mouwen en transformeerde 120 vierkante meter eersteklas Haarlemse onroerend goed in de eerste compromisloze ambachtelijke bierbar van de stad met een constante carrousel van 30 ambachtelijke bieren op de tap en meer dan 120 flessen. We houden van deze plek, het is ons kleine biermekka. Het is niet alleen Uiltje, maar een soort van beste dat we hebben ontdekt op bierfestivals en via mond-tot-mondreclame.

Snack in de Uiltje Bar

Voor hapjes hebben we meer dan 20 verschillende kazen, verschillende pizza’s en de meest verbluffende tosti’s die je ooit hebt geproefd. En natuurlijk verkopen we ook merchandise. De twee picknicktafels buiten zijn een buurtmagneet geworden, een plek van informele interactie in een van ‘s werelds grootste biersteden.

Proeverijen in de Uiltje Bar

De Uiltje-proeverij: Kleine introductie over wie we zijn en wat we doen. Vier Uiltje-bieren proeven en informatie over die bieren. Nootjes en water € 14,50 P.P.

Ambachtelijke bierproeverij: Proeverij van 4 verschillende bieren van de tap. Licht tot zwaar, 4 verschillende IPA’s of 4 Stout’s / Barley wine’s. Alle verschillende combinaties zijn mogelijk. Korte uitleg over die 4 biertjes. Barnoten en water € 16,50 P.P.

Borrel, verjaardag of iets anders te vieren: van 5 tot 50 personen, alle reserveringen zijn mogelijk. Meer dan 50 mensen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Een deel van de bar / tafel wordt speciaal voor u is gereserveerd. Geen extra kosten. Facturering of betalen met kaart is mogelijk.

Onze andere locaties

Verse locaties