Bierabonnementen van Uiltje

Een doos vol met overheerlijke bieren iedere keer weer thuisbezorgd krijgen, wie wilt dat nou niet!? Of je nu een echte hop-head bent of juist verrast wilt worden, Uiltje Bierabonnementen biedt voor ieder wat wils.

De keuze ligt bij jou. Moe van elke keer een bierpakket los bestellen en wil je gewoon aan het eind van iedere maand een te gek pakket ontvangen? Of de meest verse bieren rechtstreeks vanuit de tank binnen 72 uur thuisbezorgd krijgen?

Nog niet helemaal zeker welk abonnement bij jou past? Neem dan snel een kijkje bij de vergelijkingstabel hieronder of bekijk de abonnement pagina’s!

Het speciaalbier abonnement van Uiltje

Het idee achter het Uiltje bierabonnement is simpel: ervoor zorgen dat jouw koelkast iedere maand weer vol staat met allerlei soorten heerlijke verse Uiltje bieren. Met dit abonnement ontvang je namelijk een keer per maand een pakket met onze top bieren. Dit zijn zowel hoppy bieren uit onze core range als eenmalige bieren die we speciaal voor het Fresh and Fast bierabonnement brouwen en donkere bieren zoals porters en stouts (alleen in het mixed abonnement). Zo nu en dan zijn er ook leuke extra’s in het pakket te vinden. Denk aan een mooi glas om het bier uit te drinken, wat lekkers voor bij de borrel of een echt Uiltje bier notitieboekje.

Het Fresh & Fast abonnement van Uiltje

Met dit unieke bierabonnement ontvang je eens in de maand 12 bieren die letterlijk net uit de tanks komen. De bieren worden namelijk binnen 72 uur na de afvul bij jou thuis geleverd! Dit zijn eenmalige bieren die we speciaal voor het Fresh and Fast abonnement brouwen. Om er zeker van te zijn dat jij er hier geen één van hoeft te missen, bedachten we een abonnementsvorm. Verwacht in elk geval hop-forward bierstijlen als IPA’s, pale ales en New England IPA’s. Dit abonnement is ook perfect om te delen, bijvoorbeeld met vrienden, familie of met de collega’s op het werk.

Ik ben om! Ik wil het:

Uiltje Bierabonnement

Uiltje Bierabonnement