Uiltje Coins / Punten

Loyaliteit wordt beloond: Uiltje onthult de €0,10 Non-Crypto Currency

Bij Uiltje geven we onze fans altijd wat ze willen. Naast f*cking goed bier, lijken onze hordes trouwe hopheads eigenlijk nog maar in één ander ding geïnteresseerd te zijn: kneiterharde cryptovaluta. Maar lieve mensen: wij zijn toch geen blockchain bouwende code-kloppers? We brouwen bier, verdomme.

Ok. We brouwen er wat van. Alles om de fans tevreden te houden, zullen we maar zeggen. Daarom presenteren we: Uiltje Coins! Oké, het zijn geen bitcoins. Eigenlijk is het niet eens crypto. Maar ze zijn wél € 0,10 per stuk waard en we geven ze gratis weg bij elke € 1 die je uitgeeft op onze Uiltje-website.

Hoe meer bier je koopt, hoe meer Uiltje Coins je verdient en hoe meer bier – en coole merchandise – je kunt kopen bij een volgend bezoek aan onze webshop. Je kunt ze natuurlijk HODLEN, maar je kunt ze niet ruilen. Zoals alle mooie dingen in het leven: je krijgt ze gewoon. Voor nop. Gratis munten uit de hop-hemel.

En onthou: de bitcoin is nog onvoorspelbaarder dan Fancy Pants. NFT-waarderingen kunnen wreder zijn dan de Boss Hogg. Maar onze Uiltje-munten behouden hun waarde. Voor altijd. En zeg nou zelf; wie wil er nou een gaziljonair zijn? Een paar trouwe vrienden en wat fenomenaal bier. Meer heb je niet nodig.

Uiltje Coin