Uiltje Coins / Punten

Uiltje Brewing Coins

Loyaliteit wordt beloond: Uiltje onthult de €0,10 Non-Crypto Currency

Bij Uiltje geven we onze fans altijd wat ze willen. Naast f*cking goed bier, lijken onze hordes trouwe hopheads eigenlijk nog maar in één ander ding geïnteresseerd te zijn: kneiterharde cryptovaluta. Maar lieve mensen: wij zijn toch geen blockchain bouwende code-kloppers? We brouwen bier, verdomme.

Ok. We brouwen er wat van. Alles om de fans tevreden te houden, zullen we maar zeggen. Daarom presenteren we: Uiltje Coins! Oké, het zijn geen bitcoins. Eigenlijk is het niet eens crypto. Maar ze zijn wél € 0,10 per stuk waard en we geven ze gratis weg bij elke € 1 die je uitgeeft op onze Uiltje-website.

Hoe meer bier je koopt, hoe meer Uiltje Coins je verdient en hoe meer bier – en coole merchandise – je kunt kopen bij een volgend bezoek aan onze webshop. Je kunt ze natuurlijk HODLEN, maar je kunt ze niet ruilen. Zoals alle mooie dingen in het leven: je krijgt ze gewoon. Voor nop. Gratis munten uit de hop-hemel.

En onthou: de bitcoin is nog onvoorspelbaarder dan Fancy Pants. NFT-waarderingen kunnen wreder zijn dan de Boss Hogg. Maar onze Uiltje-munten behouden hun waarde. Voor altijd. En zeg nou zelf; wie wil er nou een gaziljonair zijn? Een paar trouwe vrienden en wat fenomenaal bier. Meer heb je niet nodig.

Rules of the Webshop Game

Geen spel zonder regels. En geen spel met meer regels dan het onze. Een belangrijke nieuwe spelregel komt van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. In de nieuwe Alcoholwet is nu vastgelegd dat kortingen op alcoholhoudende dranken nooit hoger dan 25% op de verkoopprijs mogen zijn. Voor de meeste van onze fans is dat geen probleem. Maar we hebben ook gezien dat een paar bloedfanatieke Wile E. Coyotes in ons Uiltje Universum, er een sport van hebben gemaakt om al onze deals te combineren tot super-mega-deals. Voor deze fans: we juichen jullie vindingrijkheid alleen maar toe, maar de nieuwe Alcoholwet maakt hier helaas een einde aan. Sorry.

Rules of the Webshop kortingen

Blijf vooral genieten van ons craft bier, maar weet dat de nieuwe Alcoholwet ons verplicht de korting te beperken tot maximaal 25% van het aankoopbedrag. We nodigen al onze inventieve Wile E. Coyotes uit om meer informatie te vinden op de website van de NVWA.

Uil Getekend welke kortingen

Ok, maar wat betekent die wet voor mij eigenlijk?

Voor jou betekent het, dat we een paar wijzigingen hebben moeten doorvoeren om ervoor te zorgen dat de korting niet boven de 25% uitkomt. En dat betekent dan weer, met onmiddellijke ingang, de volgende wijzigingen:

We snappen het: dat is balen. Maar het is ook de wet. En hoewel we graag anarchistisch bier maken, blijven we ook wetsgetrouwe burgers.. Alleen zo kunnen we blijven brouwen. Weet wel; ondertussen blijven we in gesprek met de NVWA, om te onderzoeken hoe we tóch plezier kunnen blijven maken, zonder de wet te overtreden. Houd deze plek dus in de gaten.

*Dit in verband met de al vergeven korting bij staffelprijzen die standaard van toepassing zijn.