HomeUiltje-Punten-Programma

Uiltje Coins / Punten

Loyaliteit wordt beloond: Uiltje onthult de € 0,10 Non-Crypto Currency

We hebben altijd hard gewerkt om onze fans te geven wat ze willen. Maar behalve f*cking goed bier, lijkt elke serieuze hophead tegenwoordig meer te willen… cryptovaluta. Maar kom op mensen, wij zijn bierbrouwers en geen coderende cowboys. Wat weten wij nou van crypto!?

Gelukkig hebben we een manier gevonden om onze fans toch te kunnen geven wat ze willen. We introduceren: Uiltje Coins! Oké, het zijn geen bitcoins. Eigenlijk is het niet eens crypto. Maar ze zijn € 0,10 per stuk waard en we geven ze gratis weg bij elke € 1 die je uitgeeft op onze Uiltje-website. Hoe meer bier je koopt, hoe meer Uiltje Coins je verdient en hoe meer bier – en coole merchandise – je kunt kopen bij een volgend bezoek aan onze webshop. Je kunt ze HODLEN, maar je kunt ze niet ruilen. Zoals alle geweldige dingen in het leven, krijg je ze gewoon. Gratis munten uit de hop-hemel.

En onthoud dit: bitcoin fluctueert meer dan Fancy Pants. En NFT-waarderingen kunnen wreder zijn dan Boss Hogg. Maar onze Uiltje-munten behouden hun waarde voor altijd. Wie wilt nou een gaziljonair zijn als je alleen maar een paar trouwe vrienden en wat fenomenaal bier nodig hebt?!

Uiltje Coin