Uiltje Coins / Punten

Uiltje Brewing Coins

Bij Uiltje geven we onze fans altijd wat ze willen. Naast f*cking goed bier, lijken onze hordes trouwe hopheads eigenlijk nog maar in één ander ding geïnteresseerd te zijn: kneiterharde cryptovaluta. Maar lieve mensen: wij zijn toch geen blockchain bouwende code-kloppers? We brouwen bier, verdomme.

Ok. We brouwen er wat van. Alles om de fans tevreden te houden, zullen we maar zeggen. Daarom presenteren we: Uiltje Coins! Oké, het zijn geen bitcoins. Eigenlijk is het niet eens crypto. Maar ze zijn wél € 0,10 per stuk waard en we geven ze gratis weg bij elke € 1 die je uitgeeft op onze Uiltje-website.

Hoe meer bier je koopt, hoe meer Uiltje Coins je verdient en hoe meer bier – en coole merchandise – je kunt kopen bij een volgend bezoek aan onze webshop. Je kunt ze natuurlijk HODLEN, maar je kunt ze niet ruilen. Zoals alle mooie dingen in het leven: je krijgt ze gewoon. Voor nop. Gratis munten uit de hop-hemel.

Rules of the Webshop Game

Geen spel zonder regels. En geen spel met meer regels dan het onze. Een belangrijke nieuwe spelregel komt van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. In de Alcoholwet is nu vastgelegd dat kortingen op alcoholhoudende dranken nooit hoger dan 25% op de verkoopprijs mogen zijn. Dit betekent dat wij bij Uiltje ervoor moeten zorgen dat de korting niet boven de 25% uitkomt.

En dat betekent dan weer, de volgende regels:

We snappen het: dat is balen. Maar het is ook de wet. En hoewel we graag anarchistisch bier maken, blijven we ook wetsgetrouwe burgers. Meer informatie is te vinden op de website van de NVWA.

*Dit in verband met de al vergeven korting bij staffelprijzen die standaard van toepassing zijn.