HomeColor Your Can

Color Your Can

*Inzendingen gesloten! De sweet 16 zullen zsm worden bekendgemaakt.*

Color your can… We dagen je uit!

Door de jaren heen hebben we er geen geheim van gemaakt dat we van een goed stripverhaal houden. Shiiieeet, we zijn de afgelopen tijd de uiterste hoeken van de popcultuur wezen verkennen. Nu is het jullie beurt! Met onze nieuwste actie – die we Color Your Can noemen – geven we jullie de kans om zelf de Picasso/Valkema uit te hangen en je eigen label te ontwerpen. We introduceren ons Uiltje blikje… als een blanco canvas. Valt jouw creatie in de smaak? Dan maak je kans op mooie prijzen!

De ‘regels’ om mee te doen

1. Download een blanco canvas etiket

Download hier een blanco canvas etiket en ga aan de slag.

Sommige zullen een potlood als hun strijdwapen gebruiken, maar je kunt het zelf zo gek maken als je zelf wilt! Je kunt zelfs je Photoshop skills in de strijd gooien en zo proberen de harten van het publiek voor je te winnen. Maar vergeet niet, zoals Aristoteles zei, ‘Plezier in het werk maakt perfectie in het werk.’

Ook kun je deze blanco etiketten terug vinden in de besteldozen van de komende weken. Dus wil je jezelf wat printinkt besparen? Bestel een mooi doosje bier en dan zal er een mooi blanco label jouw kant op komen!

2. Een Uil is een Mus(t)

We zouden geen Uiltje Brewing Company heten als we niks met uilen hadden. Daarom zal ook jouw etiket een uil moeten bevatten. Welke uil jij maar wilt, hoe je maar wilt. Inspiratie nodig? Bekijk onze blikken. Nog meer inspiratie nodig? Ga de natuur in en vindt jouw inner-uil.

3. Stuur ons jouw creatie

Plak jouw label op een blik en stuur een foto van jouw label naar coloryourcan@uiltjebrewing.com

That’s it, easy-peasy!


The Sweet 16

Misschien lopen we hard van stapel, maar we verwachten dat onze trouwe achterban met een hele hoop awesome labels gaat komen. Helaas kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn. Daarom kiezen wij uit alle inzendingen 16 finalisten, the sweet 16. In een head-to-head battle zullen de labels de strijd met elkaar aangaan in onze Instagram stories in een survival of the fittest. Want jullie, onze trouwe ban, mogen kiezen wie deze awesome competitie moet winnen door middel van polls in onze stories.

Wat kan ik winnen?

We zetten jullie natuurlijk niet voor niets aan het werk. Daarom krijgt iedereen met een serieuze inzending 250 Uiltje coins. Maar dat is nog niet alles. Is jouw creatie van een hoge kwaliteit dan maak je kans op meer prijzen!

1e prijs: Een doos bier met jouw eigen Uiltje label + XXL Uiltje Goodie Bag

2e prijs: M Goodie Bag

Sweet 16: S Goodie Bag


De deadline: 21 Augustus!

We zouden graag willen dat deze wedstrijd nog jaren zou duren, maar, nou nee. De ultieme deadline is 23.53 Centraal Europese Tijd (dat is Nederlandse tijd) op 21 augustus. Probeer de deadline niet te verschuiven. Om 23.54 uur wordt onze e-mail uitgezet.

Kleine lettertjes

-Door je ontwerp in te sturen, geef je ons ook toestemming om jouw creatie op onze social media kanalen te plaatsen. Als je hier serieuze problemen mee hebt, stuur ons dan een e-mail. Maar vergeet niet, this is your time to shine.

-Eén inzending per persoon. We streven naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Daarom vragen we je om al je moeite in één geweldig ontwerp te steken en niet in meerdere middelatige ontwerpen.