HomeBieren(Extended) Core Range (vast assortiment)

(Extended) Core Range

De Core Range selectie van Uiltje Brewing Company

Welkom bij onze ‘core range’-bieren, onze superhelden. Zeker, hier vind je de meest bekende gezichten van Uiltje. Deze bieren zijn onze uitverkorenen, bijna goddelijk, als we dat zelf mogen zeggen. Dit zijn de blikjes die je overal in de schappen terugvindt, van Amsterdam en Los Angeles tot in Tokyo en Berlijn. Ze zijn er altijd als je ze nodig hebt. Want – in tegenstelling tot onze seizoensbieren, Fresh & Fast smaken en andere zogenaamde ‘one-offs’ – wordt onze ‘core range’ het hele jaar door gebrouwen! Ha-le-lu-jah! Wacht, we stellen ze aan je voor! 

IPA
Na het stapelen van de vele post-party flessenpiramides met...
Superhero IPA
Is het een vogel, is het een vliegtuig, is...
€ 2,69
Juicy Pale Ale
Dames en heren, de jacht is geopend! En dit...
€ 2,59
0,2% IPA
Het gaat niet om de grootte van de vogel...
€ 2,25
Sessionable Pale Ale
Ff Lekker Met Je Bek In Het Zonnetje! Deze...
€ 2,39
Imperial IPA
*ONLY SURGEONS IN TRAINING BEHIND THIS POINT* Welcome to...
€ 3,49
Limoncello Blonde
Hebben we de lat hoog gelegd door haar een...
€ 2,39
Brut IPA
Koketteren als een PIMP uit de jaren 70; dat...
€ 2,89
IPA
Een schokkend narcistische IPA! Zorg ervoor dat je deze...
€ 2,79
Extraordinary Hoppy Pale Ale
1-2-3 en tot de 4. Het maakt niet uit,...

Onze superhelden

Bier als superhelden? Sowieso! Neem Bird of Prey, de Clark Kent onder de bieren. Sympathiek, toegankelijk, een hop-goud-gelokte IPA ‘pretty boy’. Dan heb je Dr. Raptor, een ‘evil’ genie en IPA met sky high ambities. Dr. Raptor is de antiheld, de angstgegner van Bird of Prey, een soort van Lex Luther a**hole, vinden we zelf. En Prima Donna, onze citroenblonde Lois Lane met ‘some show and some go’, als je begrijpt wat we bedoelen. Vergelijk haar maar eens met Trackdown, een IPA met karakter. Met Trackdown springen we van de DC Comics-trein en begeven ons op Bond-terrein. Trackdown is onze Q, een sappige IPA opgefrist voor eigentijdse bierdrinkers. En vergeet Fancy Pants niet, de bruisende party animal en absolute brut IPA persoonlijkheid. Flitsend en ondeugend tegelijk, zoals de jonge John Travolta, ‘shinend’ op de discovloer. En hoe kun je Q nou niet leuk vinden? (Of John Travolta in dit geval?). Dan hebben we nog Piewee, nee.. niet Herman. Half Baby Yoda, half Scooby Doo. Eerlijk is eerlijk, je moet echt zin hebben in deze freaky ananas superheld, maar op een bloedhete zomerdag is dit je allerbeste vriend. De laatste ‘core range’-held is onze nieuwe Superb-Owl, een non-alcoholische IPA. Een geval van ‘not the size of the bird in the fight’ maar ‘the size of the fight in the bird’. En óf deze kleine uil ballen heeft!

Voor ieder wat wils?

Dus, hier heb je ze allemaal op een rij, onze ‘core range’ superhelden. En je ziet: voor elk wat wils. Veel Indian Pale Ales – imperial (Dr. Raptor), brut (Fancy Pants), juicy (Trackdown), en non-alcoholisch (Superb-Owl) – aangevuld met wat zachtaardige exemplaren als de weizen en fruity blondies. Ze zijn het gezicht van Uiltje en we hebben heel wat uren gestoken in het tweaken en bijschaven van deze hophelden, tot in perfectie. Ze hebben zichzelf inmiddels bewezen en zijn door het grote bierdrinkende publiek omarmd. Het licht in ons leven, de essentie van bier. Laat je leiden en inspireren door deze helden. Ze zijn er in geval van nood. Drink ze als een ode aan de mensheid.