Uiltje Bottle Shop

Locatie
Zijlstraat 8
2011 TN Haarlem
Bekijk op de kaart
Uiltje Bottle Shop
Zijlstraat
8
Haarlem
Noord-Holland
2011 TN
Nederland
Openingstijden
De Bottle Shop is 5 dagen per week open
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:00 - 20:00
Donderdag
13:00 - 20:00
Vrijdag
13:00 - 20:00
Zaterdag
12:00 - 20:00
Zondag
13:00 - 20:00

Uiltje Coffee and Fresh Beer Bottle Shop

Dit is de hemel voor de shoppende beer-geek, maar ook voor de echte koffieliefhebber! De beste bieren vanuit de hele wereld vind je in onze Bottle Shop. Daarnaast hebben we ‘s werelds eerlijkste koffie, omringd door een allerlei heerlijke etenswaren

Uiltje Coffee and Fresh Beer Bottle Shop is een samengestelde café / winkel die alleen etenswaren serveert die we zelf graag eten. Ontbijt? Ja. Lunch? Ja. Koffie om te drinken en bier om mee te nemen? Yep Yep. Oh, en hebben we gezegd dat we in het assortiment grote roze donuts hebben? Jazeker!

Freelancers welkom

We hebben een grote tafel voor freelancers om aan te werken. Check in, hang rond en drink geweldige koffie tussen de originele Uiltje-kunstwerken van huiskunstenaar Gurby. Je kan zoveel werken als u wilt, zolang u eraan denkt om zo nu en dan hallo te zeggen.

Snack attack!

We zijn net die schattige buurtwinkel die je een paar jaar geleden in Parijs zag met je eerste liefde. Vol met eten zoals veganistische wraps, croissants, driedubbele chocoladekoekjes en kazen. Weet je, de dingen onder de radar waar food-gekkies graag op kauwen. Heb je een beergeek als vriend? Neem hem gezellig mee!

Kinderen en honden welkom

We zijn een kindvriendelijke en hondvriendelijke winkel. Je hoeft ze niet eens aan de deur vast te binden. We hebben zelfs een espressomachine voor de kinderen in de hoek. Stuiteren! Zij spelen, jij hebt een geweldige dag. Welkom bij Utopia. Iedereen wint.

Bottle Shop

En ja, we zijn een bottle shop. We hebben gezegende levens; we reizen de wereld rond op zoek naar het allerbeste bier. De dingen die we leuk vinden – en daarmee bedoelen we echt leuk – brengen we naar onze winkel. Moeilijk verkrijgbare bieren, bier in beperkte oplage en bier met verhalen die je aan het lachen en huilen maken. En natuurlijk, sneak peaks van Uiltje-bier enkele uren eerder gebrouwen en ingeblikt.

Verdomd goede koffie

Moyee is een game-changer wat betreft koffie. Vrij Nederland, Trouw, de Verenigde Naties en andere slimme mensen met kennis van zaken rangschikken Moyee als een van de meest innovatieve en duurzame koffiemerken ter wereld. We verkopen hun singles, doubles en triple blends uit Ethiopië, Kenia en god weet waar ze hun zwarte goud nog meer halen, zowel in beker als in zak.

Onze andere locaties

Verse locaties