Rules of the Webshop Game

Geen spel zonder regels. En geen spel met meer regels dan het onze. Een belangrijke nieuwe spelregel komt van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. In de nieuwe Alcoholwet is nu vastgelegd dat kortingen op alcoholhoudende dranken nooit hoger dan 25% op de verkoopprijs mogen zijn. Voor de meeste van onze fans is dat geen probleem. Maar we hebben ook gezien dat een paar bloedfanatieke Wile E. Coyotes in ons Uiltje Universum, er een sport van hebben gemaakt om al onze deals te combineren tot super-mega-deals. Voor deze fans: we juichen jullie vindingrijkheid alleen maar toe, maar de nieuwe Alcoholwet maakt hier helaas een einde aan. Sorry.

Welke kortingen bieden we wel?

Even glashelder op een rij, dit zijn de manieren waarop je korting kunt krijgen op onze website:

  • Combo deals, zoals de Weekdeal
  • Staffelprijzen, zoals extra kortingen voor 6 packs en 12 packs
  • Uiltje Coins, waarbij je voor elke uitgegeven euro weer 10 cent Uiltje tegoed ontvangt
  • Kortingscoupons, die we bijvoorbeeld weggeven aan fans die bijdragen aan onze nieuwsbrief

Blijf vooral genieten van al deze kortingen en coupons, maar weet dat de nieuwe Alcoholwet ons verplicht de korting te beperken tot maximaal 25% van het aankoopbedrag. We nodigen al onze inventieve Wile E. Coyotes uit om meer informatie te vinden op de website van de NVWA.

Uiltje- Speelse Uil

Ok, maar wat betekent die wet voor mij eigenlijk?

Voor jou betekent het, dat we een paar wijzigingen hebben moeten doorvoeren om ervoor te zorgen dat de korting niet boven de 25% uitkomt. En dat betekent dan weer, met onmiddellijke ingang, de volgende wijzigingen:

We snappen het: dat is balen. Maar het is ook de wet. En hoewel we graag anarchistisch bier maken, blijven we ook wetsgetrouwe burgers.. Alleen zo kunnen we blijven brouwen. Weet wel; ondertussen blijven we in gesprek met de NVWA, om te onderzoeken hoe we tóch plezier kunnen blijven maken, zonder de wet te overtreden. Houd deze plek dus in de gaten.

*Dit in verband met de al vergeven korting bij staffelprijzen die standaard van toepassing zijn.