Speels

Er is zoveel stress en drukte in de wereld, wij zijn er om mensen eraan the herinneren om op te vrolijken. Wat is het nut van hard werken en geld verdienen als je er uiteindelijk niks mee kunt doen? Neem grote sprongen, stel gekke idee├źn voor. Denk groot en als je je in het zweet moet werken of de hele nacht door moet werken, doe het dan met een glimlach!

Geeky

Wij waren de chemie nerds die onze Atari verkozen boven de voetbal. Maar dit is geen middelbare school meer vrienden, het is geen schande om te geeken op de alchemie van alcohol. Wij dragen onze Untappd badges met trots. Praat met de besten en voel je nooit verplicht om je nerd-zijn af te zwakken voor de massa’s. We zijn nu een wereldwijde community, kijk ons dan eens!

Gepassioneerd

Zonder passie, zijn we gewoon lege batterijen in The Matrix. Nee, dank u. In onze uitgesproken wereld, weigeren we om dingen half werk te maken. Als het aankomt op het brouwen van kneiter goed bier, snijden we geen bochten af. Deze all-in aanpak zorgt voor een verdomd fijne sfeer. Wat onze huidskleur, seksuele voorkeur, nationaliteit of meningsverschillen ook mogen zijn, passie houdt ons respectvol en cool. Passie is onze grote verbinder.

Optimistisch

We proberen niet mee te doen aan de alledaagse doemdenkerij. Dat is niet wie we zijn. Wanneer we kneiter goed bier brouwen, brouwen we voor inspirerende mensen die in een ongelooflijk coole wereld leven. Onze humor, onze tone of voice, ons DNA – we zijn een optimistisch merk dat drinkt uit halfvolle blikjes (dat wil zeggen, niet halfleeg). Wanneer vrienden samenkomen, is het aan ons om hun gesprekken een optimistische draai te geven.